Pályázat

Oroszlán-Pharma Bt. Gyógyszerész Asszisztens Gyakornoki Programja

  • A kedvezményezett neve: Oroszlán Pharma Bt.
  • A projekt címe: Oroszlán-Pharma Bt. Gyógyszerész Asszisztens Gyakornoki Programja
  • A szerződött támogatás összege: 5 730 647 Ft
  • A támogatás mértéke: 100%
  • A projekt befejezési dátuma: 2019. 08. 31.
  • Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2018-02891

A projekt tartalmának bemutatása: Az Oroszlán-Pharma Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. által a projekt keretében foglalkoztatott kettő fő gyakornok gyógyszertári asszisztensek gyakorlati szakképzése maradéktalanul befejeződött.

A gyakornokok foglalkoztatásával azt a cél tűztük ki magunk elé, hogy a gyakornoki idő alatt megfelelő szakmai tudást és gyakorlati felkészültséget szerezzenek arra, hogy szakmailag tovább léphessenek a gyógyszertári szakasszisztensi képzés felé. Gyakornokaik a szakmai képzés mellett megtanultak a betegekkel mind szakmailag mind emberileg hatékonyan kommunikálni. Nagymértékű munkatapasztalatra tettek szert. Megismerték az egészségügyben elvárható etikai normákat, a beteg emberek problémáira érzékenyen tudnak reagálni. A különböző korosztályok problémáit megfelelő empátiával tudják kezelni. A kollektívába könnyen beilleszkedtek. A megszerzett szakmai gyakorlatnak köszönhetően kellő önbizalomra is szert tettek. A támogatás keretében megvásárolt laboratóriumi eszközök közvetlenül szolgálták a gyógyszerkészítéshez szükséges gyakorlat megszerzését. A számítástechnikai eszközök segítségével megismerhették a gyógyszertári szoftvert különös tekintettel a gyógyszer-gazdálkodási feladatokra mint beszerzés, számlázás, forgalomból kivonás stb. A beszerzett munkaruha a kollektíva egységes megjelenését illetve a veszélyes anyagokkal való munkavégzés elengedhetetlen feltétele. A szakasszisztensi képzés feltételeit mindkét gyakornok maradéktalanul teljesítette. Cégünk teljes értékű munkatársaivá váltak. Mindkét gyakornok jelenleg is foglalkoztatásban áll cégünknél. 2019. szeptemberében szakasszisztensi képzésük megkezdődött.

Vállalkozásunk büszke arra hogy a jövő szakembereinek képzéséhez tudásával hozzájárulhatott.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Csatlakozzon, hogy elsőként értesüljön a legújabb akcióinkról!

OROSZLÁN GYÓGYSZERTÁRAK

Kecskemét,

Széchenyi sétány. 5.

Hétfő-Péntek 8.00 - 18.30, Szombat 8.00 - 12.00

Kecskemét,

Batthyány u. 16.

Hétfő-Péntek 8.00 - 18.00, Szombat 8.00 - 12.00

Oroszlán Patikák Kecskeméten – Vényköteles gyógyszerek, vény nélkül kapható gyógyszerek, dermokozmetikumok, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmények, gyógytápszerek, étrendkiegészítők, vitaminok, babaápolási szerek, kötszerek, orvostechnikai eszközök

Fontos figyelmeztetés

A weboldalon található információk betegség esetén nem helyettesítik a szakember megkeresésének szükségességét. Éppen ezért a kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL, SZÍVESEN ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE!

Online

Otthona kényelméből válogathat gyógyhatású termékeinkből, dermokozmetikumainkból.

Gyógyszertári bankkártyás fizetési lehetőségek:

© Oroszlán-Pharma Bt. | Oroszlán Gyógyszertár – Minden jog fenntartva | Weboldalkészítés: 1MARKETING