Az egészséges táplálkozás fontossága és betegségmegelőző hatásai

Előző blogbejegyzésünkben az egészséges életmód alappilléreit vizsgáltuk meg, melynek egyik legfontosabb tényezője az egészséges táplálkozás, ebben a blogbejegyzésben részletesen kifejtjük, miért olyan fontos az egészséges táplálkozás, és milyen hatással van a betegségmegelőzésre.

Az egészséges táplálkozás nem csupán egy divatos kifejezés, hanem az életmód alapja, amely kulcsfontosságú szerepet játszik az egészség megőrzésében és a betegségek megelőzésében.

Az egészséges táplálkozás alapelvei

Az egészséges táplálkozás nemcsak arról szól, hogy mit eszünk, hanem arról is, hogy milyen gyakran, mennyit és hogyan fogyasztjuk az ételeket, illetve milyen vitaminokat viszünk be a szervezetünkbe.

 

Az egészséges táplálkozás alapelvei:

 • Kiegyensúlyozott táplálkozás: A megfelelő arányú zöldségek, gyümölcsök, teljes kiőrlésű gabonák, fehérjék és egészséges zsírok fogyasztása.
 • Mérsékelt adagok: Figyeljünk az adagokra és ne együnk túl sokat egy ülésben! A mérsékelt adagok segítenek fenntartani az egészséges testsúlyt és megelőzni az elhízást.
 • Sokszínűség: Próbáljunk minél változatosabb étrendet kialakítani, hogy minden szükséges tápanyagot megkapjunk a szervezetünknek.
 • Részesítse előnyben a teljes élelmiszereket: Kerüljük a feldolgozott élelmiszereket és az élelmiszerekben található mesterséges adalékanyagokat, és inkább válasszunk természetes, egészséges alapanyagokat!
 • Vitaminok és táplálékkiegészítők: A szervezet hiányzó tápanyagainak pótlása vagy azok optimális szinten tartása elengedhetetlen az egészséges táplálkozáshoz. Ezek lehetnek vitaminok, ásványi anyagok, antioxidánsok vagy más bioaktív anyagok, amelyek fontos szerepet játszanak az egészség és a jó közérzet fenntartásában. Általában étrendkiegészítő formájában kaphatók, és segíthetnek kiegyensúlyozottabb táplálkozás és egészségesebb életmód kialakításában.
LXR IMMUN MAX KOMPLEX KAPSZULA

 

Betegségmegelőző hatások

Az egészséges táplálkozás számos betegség kockázatát csökkenti, és hozzájárul az általános jó egészségi állapot fenntartásához. Néhány példa a betegségmegelőző hatásokra:

 • Szív- és érrendszeri betegségek: Az egészséges táplálkozás, amely magában foglalja a magas rosttartalmú ételek és telítetlen zsírok fogyasztását, csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát, például a magas vérnyomást és az érelmeszesedést.

Szív és érrendszer támogatásában fontos szerepet játszanak a következő táplálékkiegészítők:

LXR MAGNÉZIUM KARDIO KOMPLEX KAPSZULA

 

ACTIVAL PLUS MAGNÉZIUM                                          FILMTABLETTA

 

 • Daganatos betegségek: A rendszeres zöldség- és gyümölcsfogyasztás, valamint az antioxidánsokban gazdag ételek bevitelének növelése csökkentheti a rák kockázatát, beleértve a vastagbélrákot és a mellrákot. Az elegendő antioxidáns bevitele mérsékeli a különböző rákok kialakulásának lehetőségét.

 

 • Cukorbetegség: Az egészséges táplálkozás, amely minimalizálja a magas cukortartalmú és finomított élelmiszerek fogyasztását, segít megelőzni vagy késleltetni a cukorbetegség kialakulását.
DIAMIZIN FORTE KAPSZULA

 

DIAMIZIN GYMNEMA SYLVESTRE                                            KAPSZULA

 

 • Emésztőrendszeri problémák: A rostokban gazdag táplálkozás segít megelőzni az emésztőrendszeri problémákat, például a székrekedést és a divertikulózist. Ha hasonló problémákkal küzdünk ezen készítmény segítséget nyújthat számunkra:
BITTERSTERN KESERŰ GYÓGYNÖVÉNY                                         KIVONAT

 

Az egészséges táplálkozás fontossága

Az egészséges táplálkozás nem csupán az egészség megőrzésének egyik eszköze, hanem az életminőség javításának és az általános jólétünk megőrzésének is kulcsfontosságú eleme. Az egészséges étkezésen keresztül támogatjuk az immunrendszerünket, növeljük az energiaszintünket és csökkentjük a krónikus betegségek kialakulásának kockázatát.

 

Az egészséges táplálkozás kulcsfontosságú az egészségmegőrzés és a betegségek megelőzése szempontjából. Az egészséges étrend és életmód kialakítása hosszú távú előnyöket hozhat az életünk minden területén.

Az egészséges életmód alappillérei

Az egészséges életmód kialakítása kulcsfontosságú ahhoz, hogy hosszútávon fenntartható egészséget és jólétet érjünk el.

Ebben a blogbejegyzésben részletesen megvizsgáljuk az egészséges életmód négy fő pillérét:

1.táplálkozás

2.testmozgás

3.alvás

4.stresszkezelés

Ezenfelül tanácsokat és ötleteket nyújtunk annak érdekében, hogy mindegyik területen tudatosabb és egészségesebb döntéseket hozhass.

 

 1. Egészséges táplálkozás

Az egészséges táplálkozás az egyik legfontosabb tényező az egészséges életmód szempontjából. A helyes étrend segít fenntartani a megfelelő testsúlyt, javítja az energiaszintet és csökkenti a krónikus betegségek kialakulásának kockázatát.

 • Válassz egészséges élelmiszereket: Fókuszálj az egészséges, tápanyagdús élelmiszerekre, mint például zöldségek, gyümölcsök, teljes kiőrlésű gabonák, sovány fehérjék és egészséges zsírok!
 • Kontrolláld az adagokat: Figyelj a megfelelő adagokra, és kerüld az túlzottan nagy részleteket! Használj kisebb tányérokat és tálakat, hogy automatikusan csökkentsd az elfogyasztott ételek mennyiségét!
 • Fogyassz sok vizet: Az elegendő folyadékbevitel fontos az egészség és a hidratáltság szempontjából. Próbálj meg legalább napi 8 pohár vizet inni!
 • Vitaminok és táplálékkiegészítők: Fontos szerepet játszanak az egészséges táplálkozás kiegészítésében, segítve a szervezetet abban, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyagot kapjon az optimális működéshez és az egészség fenntartásához. Ezek az anyagok hiányuk esetén hozzájárulhatnak a különböző betegségek kialakulásához és az egészségromláshoz, így fontos azok megfelelő bevitelének biztosítása az étrend kiegészítése révén.
ACTIVAL +HERBAL FILMTABLETTA

 

LXR MULTIVITAMIN KOMPLEX KAPSZULA

 

BIOCO OVI VITAMIN RÁGÓTABLETTA

 

 1. Rendszeres testmozgás

A testmozgás nemcsak fizikai egészségünk szempontjából fontos, hanem mentális jólétünket is pozitívan befolyásolja. A rendszeres testmozgás segít fenntartani az egészséges testsúlyt, erősíti az izmokat és csökkenti a stresszt.

 • Válassz örömteli mozgásformákat: Keress olyan mozgásformákat, amelyek élvezetesek és szórakoztatók számodra! Lehet ez séta, futás, kerékpározás, úszás vagy akár tánc is.
 • Legyen rendszeresség: Próbálj heti legalább néhány alkalommal 30 percig vagy annál hosszabb ideig mozogni! Ne feledd, hogy a rendszeresség kulcsfontosságú a hosszú távú eredmények eléréséhez!
 • Variáld a tevékenységeket: Ne ragadj le egyetlen mozgásforma mellett! Kombináld a kardioedzéseket erősítő gyakorlatokkal és nyújtással, hogy megfelelően fejleszd az egész testedet!

A rendszeres testmozgáshoz nélkülözhetetlen a megfelelő vitaminbevitel, illetve a porcok és ízületek erősítése.

LXR GLÜKOZAMIN KOMPLEX KAPSZULA

 

LXR HIALURONSAV KOMPLEX KAPSZULA

 

 1. Alvás és pihenés

Az elegendő alvás és pihenés szintén elengedhetetlen az egészség és a jó közérzet szempontjából. A megfelelő alvás javítja a koncentrációt, növeli az energiaszintet és segít megelőzni a stresszt és a hangulatzavarokat.

 • Tarts szabályos alvási ritmust: Próbálj minden nap azonos időben lefeküdni és felkelni, hogy tested megszokja a rendszeres alvási ciklust!
 • Teremts nyugodt alvási környezetet: A csend, a sötétség és a kényelmes ágy segít abban, hogy jobban és mélyebben aludj.
 • Kerüld az alvászavarokat okozó tényezőket: Kerüld a túl sok koffein és alkohol fogyasztását, valamint a késői nehéz ételeket és az elektronikus készülékek használatát az ágyban!

A nyugodt alváshoz előfordul, hogy szükség van támogatásra, ebben segíthetnek a következő készítmények:

VALERIANA RELAX GYÓGYNÖV. LÁGY KAPSZULA

 

NEODORM FORTE ÉTRENDKIEG KAPSZULA

 

JUTAVIT VALERIANA HARMONY KAPSZULA

 

 1. Stresszkezelés

A stressz kezelése és csökkentése kulcsfontosságú az egészséges életmód és a mentális jólét szempontjából. A túlzott stressz negatívan befolyásolhatja az immunrendszer működését és növelheti a krónikus betegségek kialakulásának kockázatát.

 • Próbálj ki relaxációs technikákat: A meditáció, a légzőgyakorlatok vagy jógagyakorlatok csökkentik a stresszt és megnyugtatják az elmédet.
 • Kerüld a túlzott terhelést: Ne vállalj fel túl sok feladatot és ne feledkezz meg a szükséges pihenésről és szabadidőről!
 • Keress támogatást: Beszélj a barátaiddal vagy családtagjaiddal, vagy keress szakmai segítséget, ha úgy érzed, hogy nem tudsz egyedül megbirkózni a stresszel!

 

Ajánlunk pár terméket, amely segíthet csökkenteni a stresszt:

LXR ANTI-STRESSZ KOMPLEX KAPSZULA
DE-PRESS ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐ KAPSZULA

Az egészséges életmód kialakítása kulcsfontosságú az általános egészség fenntartásához.

Ne felejtsék el megtekinteni az egészséges életmódhoz kapcsolódó további termékajánlatunkat:

VITAMINOK

Egészségmegőrzés a hosszú hétvégén

Gyógyszertári tippek és tanácsok a kikapcsolódáshoz és a jó közérzetért

Ahogy közeledik a hosszú hétvége, sokan tervezik a pihenést és a kikapcsolódást. Fontos azonban, hogy az egészségünket se hanyagoljuk el ebben az időszakban sem.

Hogyan tarthatjuk karban az egészségünket a hosszú hétvége alatt, és milyen gyógyszertári tippek és tanácsok segíthetnek abban, hogy jól érezzük magunkat és megőrizzük a jó közérzetünket?

Élelmiszer- és folyadéktanácsok

 • Hidratálás: Ne feledkezzünk meg a megfelelő folyadékbevitelről, különösen, ha meleg idő várható! Vigyünk magunkkal elegendő vizet, és kerüljük a túlzott alkoholfogyasztást!
 • Egészséges táplálkozás: Próbáljunk meg egészséges ételeket választani a hosszú hétvége alatt is! Kerüljük a túl sok zsíros vagy feldolgozott ételeket, és helyette válasszunk friss gyümölcsöket, zöldségeket és teljes kiőrlésű gabonákat!

Utazási és szabadidős tippek

 • Elsősegély készlet: Ne induljunk útnak anélkül, hogy egy kis elsősegélykészletet ne vinnénk magunkkal, amely tartalmazz kötszereket, ragtapaszt, láz- és fájdalomcsillapítót, valamint gyomorrontás elleni gyógyszereket!
URIAGE PRURICED GÉL VISZKETÉS ELLEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BETADINE OLDAT FERTŐTLENÍTŐ

 

 • Napvédelem: Ha szabadban leszünk, ne feledkezzünk meg a napvédelem fontosságáról! Vigyünk magunkkal napvédő krémet, napszemüveget és sapkát a túlzott napsugárzás elleni védelem érdekében!
  DERMEDIC SUNBRELLA BABY

   

  EUCERIN SUN PIGMENT CONTROL

   

  URIAGE BARIÉSUN – EXTRA ERŐS FÉNYVÉDŐ

 

Stresszkezelés és relaxáció

 • Pihenés: Fontos, hogy adjunk magunknak időt a pihenésre és relaxációra a hosszú hétvége alatt is. Engedjük meg magunknak, hogy lazítsunk, olvassunk egy könyvet, vagy élvezzük a természet szépségeit.
 • Légzéstechnikák: Ha stresszt vagy feszültséget érzünk, légzéstechnika vagy meditáció révén keressünk megnyugvást és belső békét.

Szükséges esetben használjunk nyugtató hatású vény nélkül kapható készítményeket:

LXR ANTI-STRESSZ KOMPLEX KAPSZULA

 

LXR NEURO-VITAL JUNIOR KOMPLEX

 

A hosszú hétvége ideális alkalom arra, hogy kikapcsolódjunk és feltöltődjünk, de ne feledjük az egészségünk fontosságát sem! A gyógyszertáraink sokféle terméket és tanácsot kínálnak az egészségmegőrzéshez és a jó közérzet fenntartásához. Legyünk proaktívak az egészségünkkel kapcsolatban, és élvezzük ki a hosszú hétvége minden percét!

Digitális szemfáradtság kezelése és szemtornák fontossága

Tanácsok a szem egészségéért és a jobb látásért

Ahogy a digitális eszközök használata egyre elterjedtebbé válik, egyre többen tapasztalják a szemfáradtság kellemetlen tüneteit. A hosszú órákig tartó képernyőnézés gyakran vezethet szemfáradtsághoz, száraz szemhez és más látással kapcsolatos problémákhoz. Ebben a blogbejegyzésben részletesen áttekintjük, hogyan kezelhetjük a digitális szemfáradtságot, és bemutatunk néhány hatékony szemtornát és gyakorlatot a szem egészségének javítására.

 

Digitális szemfáradtság tünetei és okai:

A digitális szemfáradtság számos kellemetlen tünettel járhat, mint például:

 • szemfáradtság és kimerültség
 • szemészeti irritáció, vörösség vagy égő érzés
 • homályos látás vagy fókuszálási nehézségek
 • száraz szem és szem könnyezés
 • fejfájás vagy nyaki feszültség

Ezek a tünetek általában a hosszú órákig tartó képernyő előtti munka vagy szórakozás következményei lehetnek, és számos tényezővel összefügghetnek, például a képernyő fényerejével, a képernyő helyzetével és a szemeket érő folyamatos stresszel.

OCUTEIN SENS+ SZEMCSEPP

 

Szemkímélő tippek és tanácsok:

 • Munkaállomás beállítása: Állítsuk be a számítógép képernyőjét úgy, hogy a szemmagasságunk szintjén legyen, és legyen megfelelő távolságban (kb. 50-70 cm) tőlünk. Csökkentsük a képernyő fényerejét, és használjunk szemvédő szűrőt a kék fény csökkentésére.

 

 • Szünetek tartása: Ne felejtsünk el rendszeresen szüneteket tartani a képernyő előtt. Minden 50 perc után tegyünk rövid szünetet, és pihentessük meg a szemünknek. Használjunk szemkímélő technikákat, mint például a 50-50-50 szabály: minden 50 perc után nézzünk legalább 5 percig valami távoli tárgyat, ami körülbelül 50 dm ( 5 méter) távolságra helyezkedik el, hogy pihenjenek a szemizmok.

 

Szemtornák és gyakorlatok

 • Fókuszálás: Gyakoroljunk a távoli és közeli tárgyak fókuszálását. Például, nézzünk ki az ablakon, és számoljuk meg a távoli tárgyakat, majd fókuszáljunk egy közelünkben lévő tárgyra, és ismételjük meg.

 

 • Szemkörzések: Ülve vagy állva végezzünk lassú, kör alakú szemmozgásokat óramutató járásával ellentétes és vele egy irányba is. Ez segíthet megerősíteni a szemizmokat és javítani a vérkeringést a szem környékén.

 

 • Szemmasszázs: Gyengéden masszírozzuk körkörös mozdulatokkal a szemünk környékét az ujjainkkal, hogy lazítsuk a szemizmokat és enyhítsük a feszültséget.

 

Vitaminok jelentősége

A megfelelő táplálkozás és táplálékkiegészítők, például az omega-3 zsírsavak, A-vitamin, C-vitamin és E-vitamin, segíthetnek megőrizni a szem egészségét és csökkenteni a szemfáradtságot. Fontos, hogy kiegyensúlyozott étrendet fogyasszunk, amely gazdag zöldségekben, gyümölcsökben és egészséges zsírokban.

LXR LUTEIN KOMPLEX KAPSZULA

 

OCUTEIN LUTEIN BRILLANT KAPSZULA

 

A digitális szemfáradtság kezelése és megelőzése kulcsfontosságú a szem egészségének megőrzése érdekében. Kövesd ezeket a tanácsokat és gyakorlatokat, hogy javítsd a látásodat és csökkentsd a szemfáradtság tüneteit, és ne felejtsd el a megfelelő vitaminok fontosságát is az egészséges szemekért!

 

Torokfájás a jó idő beköszöntével: Hogyan előzzük meg és kezeljük a kellemetlen tüneteket?

Ahogy a jó idő beköszönt, sokak életében megjelenhet a torokfájás kellemetlen problémája. A melegebb időjárás gyakran növeli a pollenek és allergének szintjét a levegőben, ami allergiás reakciókat és torokirritációt okozhat.

Hogyan kezelhetjük és előzhetjük meg a torokfájást a jó idő beköszöntével, és miként segíthetnek ebben a torokfertőtlenítők?

 

A torokfájás okai és tünetei

A torokfájás számos okból jelentkezhet, köztük az allergiák, a légúti fertőzések, a dohányzás vagy a száraz levegő miatt. A tünetek közé tartozhatnak a torok irritációja, égő érzés, nyelési nehézségek, köhögés vagy láz.

Torokfájás kezelése

 • Öblögetés: toroköblítővel vagy meleg sós vízzel öblögetés segíthet enyhíteni a torok irritációját és csökkenteni a gyulladást.
 • Gargarizálás: Gyógynövényes teák vagy meleg citromos víz gargarizálása segíthet megnyugtatni a torkot és enyhíteni a fájdalmat.
 • Nyugalom és pihenés: Fontos pihenni és nyugalmat biztosítani a szervezetnek, hogy megfelelően regenerálódhasson és legyőzhesse a fertőzést.
 • Folyadékfogyasztás: Sok folyadék fogyasztása, például víz, tea vagy leves, segíthet hidratáltan tartani a szervezetet és hígítani a nyálkát.

 

Torokfertőtlenítők fontossága

A torokfertőtlenítők olyan termékek, amelyek gyorsan és hatékonyan elpusztítják a baktériumokat és vírusokat a torokban. Ezek a készítmények különösen hasznosak lehetnek a torokfájás kezelésében és megelőzésében, mivel segítenek csökkenteni a fertőzés terjedését és enyhíteni a tüneteket.

 

Hogyan használjuk a torokfertőtlenítőket?

 • Öblögetés vagy gargarizálás: Használj torokfertőtlenítő oldatot az öblögetéshez vagy gargarizáláshoz a torok fertőtlenítésére és a gyulladás csökkentésére.
CURASEPT ECOBIO SZÁJÖBLÖGETŐ

 

 • Torokfertőtlenítő szopogatótabletták vagy spray-k: használata közvetlenül a torokba juttatja a hatóanyagokat, ami gyorsabb és hatékonyabb kezelést eredményezhet.

 

 

Rendszeres használat: Fontos, hogy rendszeresen használj torokfertőtlenítőket, különösen akkor, ha allergiások vagy, vagy gyakran ki vagy téve a különböző fertőzésforrásoknak.

A torokfájás kezelése és megelőzése fontos lépés az egészségünk megőrzésében, különösen a jó idő beköszöntével. A torokfertőtlenítők használata hatékony módszer lehet a torokfertőzések elleni védekezésben és a tünetek enyhítésében. Ne feledjük, hogy ha a tünetek súlyosak vagy hosszabb ideig fennállnak, mindenképpen forduljunk orvoshoz!

 

Természetes módszerek az immunerősítésre

Hogyan készüljünk fel az évszakváltásra?

Ahogy beköszönt a tavasz, a természet újjáéled, az emberek többsége előre tekint a hideg hónapok után. Azonban ez az évszakváltás nem csak a virágok kinyílásáról és a madarak énekléséről szól, hanem a szervezetünk számára is egy kihívást jelentő időszak. A hirtelen hőmérsékletváltozások, a pollenek szaporodása és az időjárás ingadozása mind stresszt okozhatnak az immunrendszerünknek. Ahhoz, hogy egészségesen és energikusan élvezhessük a tavaszi napokat, fontos, hogy odafigyeljünk immunrendszerünk erősítésére. Szerencsére számos természetes módszer létezik, amelyekkel felkészülhetünk erre az időszakra.

 1. Vitaminok és ásványi anyagok: A megfelelő táplálkozás elengedhetetlen az immunrendszer optimális működéséhez. Tavasszal érdemes olyan ételeket fogyasztani, amelyek gazdagok C-vitaminban, mint például citrusfélék, paprika és brokkoli. Emellett fontos lehet pótolni a D-vitamin szintet is, melynek hiánya gyakran alakul ki télen. A további fontos ásványi anyagok közé tartozik a cink és a szelén, amelyek segíthetnek megerősíteni az immunrendszert.
 2. Gyógynövények és teák: Számos gyógynövény és tea segíthet erősíteni az immunrendszert és enyhíteni az allergiás tüneteket. A gyömbér, a kurkuma és az echinacea mind ismert immunerősítő hatású gyógynövény, amelyeket könnyedén beilleszthetünk mindennapi étrendünkbe vagy teázásunkba.
 3. Testmozgás és friss levegő: A rendszeres testmozgás és a friss levegő jótékony hatással van az immunrendszerre. A kitavaszadó időjárás ideális lehetőséget kínál arra, hogy több időt töltsünk a szabadban, sétáljunk, fussunk vagy biciklizzünk. Az ilyen típusú tevékenységek segítenek megőrizni a testünk egészségét és megerősíteni magunkat.
 4. Stresszkezelés és pihenés: A stressz csökkentése és a megfelelő pihenés elengedhetetlen az immunrendszerünk megfelelő működéséhez. Próbáljunk meg időt szakítani relaxációs gyakorlatokra, például meditációra vagy jóga gyakorlatokra, hogy csökkentsük a stresszszintünket és javítsuk az alvásminőségünket.
 5. Szakértői tanácsadás és támogatás: Ha valaki gyakran szenved tavaszi allergiás tünetektől vagy úgy érzi, hogy immunrendszere gyengébb, fontos lehet szakértői tanácsadást kérni. Egy gyógyszertári szakember segíthet megválaszolni a kérdéseinket és javaslatokat tehet a releváns termékekkel kapcsolatban.

Tehát, amikor közeledik a tavasz, ne csak a ruháit cserélje le, hanem készítse fel immunrendszeredet is a változásra. Természetes módszerekkel és egészséges életmóddal könnyebben átvészelhető az évszakváltás.

Az enyhe tél szívelégtelenséghez is vezethet?

Az enyhe tél is rontja a szívelégtelenségben szenvedő betegek állapotát ausztrál kutatók szerint.

Sepehr Shakib és munkacsoportja 1997. és 2007. között gyűjtötte össze a szívelégtelenség miatt kezelt betegek adatait Ausztrália azon részén, amelynek időjárása az európai mediterrán országokéhoz hasonlít. A munkacsoport tízéves időszakban csaknem háromezer szívbeteg panaszainak változását vizsgálta és az eseményeket összevetette az adott napok időjárási változásaival.

A szívelégtelenség okozta panaszok erősödése miatt szükséges kórházi felvétel leggyakrabban a tél legszigorúbb időszakában volt. Ilyenkor az éves átlaghoz képest 40 százalékkal több beteget kellett a kórházban kezelni. Több mint kétszer annyi beteg került a gyógyintézetbe télen, mint az ausztráliai nyár közepén.

A kórházi felvételek súlyossága is ezzel párhuzamosan alakult. A szívelégtelenségben elhunyt betegek száma is a duplájára emelkedett télen, a nyári időszakhoz képest. A kutatók hangsúlyozzák, hogy az időjárás ilyen jellegű, kedvezőtlen hatása különösen a 75 évesnél idősebb emberek körében érvényesül.

Az ausztrál orvosok arra hívják fel a figyelmet, hogy nem az Ausztrália déli területeire jellemző, mediterrán jellegű hőmérsékleti értékek jelentenek veszélyt, hanem a gyors változások okozzák a betegek állapotának romlását.

Úgy tűnik, hogy ez nem földrajzi kérdés: az amerikai földrészen vagy Európa különböző országaiban is hasonló eredményekről számoltak be.

Forrás: Inforadio.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Csatlakozzon, hogy elsőként értesüljön a legújabb akcióinkról!

OROSZLÁN GYÓGYSZERTÁRAK

Kecskemét,

Széchenyi sétány. 5.

Hétfő-Péntek 8.00 - 18.30, Szombat 8.00 - 12.00

Kecskemét,

Batthyány u. 16.

Hétfő-Péntek 8.00 - 18.00, Szombat 8.00 - 12.00

Oroszlán Patikák Kecskeméten – Vényköteles gyógyszerek, vény nélkül kapható gyógyszerek, dermokozmetikumok, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmények, gyógytápszerek, étrendkiegészítők, vitaminok, babaápolási szerek, kötszerek, orvostechnikai eszközök

Fontos figyelmeztetés

A weboldalon található információk betegség esetén nem helyettesítik a szakember megkeresésének szükségességét. Éppen ezért a kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL, SZÍVESEN ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE!

Online

Otthona kényelméből válogathat gyógyhatású termékeinkből, dermokozmetikumainkból.

Gyógyszertári bankkártyás fizetési lehetőségek:

© Oroszlán-Pharma Bt. | Oroszlán Gyógyszertár – Minden jog fenntartva | Weboldalkészítés: 1MARKETING